Dettaglio offerta - Destinazione Subasio
- Truffle hunting in Umbria is an old age tradition. Umbria produces the highest number of black truffles in Italy, whose quality is famous throughout the world. Truffles are an integral part of Umbrian cuisine and culture. That of the truffle hunter, is a hard work made of deep love for the land, intelligent observation, waiting and great satisfaction. We will take advantage of his wise guide, assisted by an incomparable four-legged scout, to learn the secrets of this noble tuber, through a naturalistic path of great beauty. - The extra virgin olive oil, known as green gold, probably is the most representative product among the delights of Umbrian gastronomy, made of simple, genuine and savory food. We’ll visit a renowned oil mill where we could learn about the production process of olive oil, from cultivation, to harvesting, pressing and use of the product. At the end, we’ll enjoy a delicious tasting.
Paiement intégral à la confirmation.
- Lunch - Tour Guide Adults 250€ Child from 3 - 12 150€
- Transfer
- La caccia al tartufo in Umbria è un'antica tradizione. L'Umbria produce il maggior numero di tartufi neri in Italia, la cui qualità è famosa in tutto il mondo. I tartufi sono parte integrante della cucina e della cultura umbra. Quella del cacciatore di tartufi, è un duro lavoro fatto di profondo amore per la terra, osservazione intelligente, attesa e grande soddisfazione. Approfitteremo della sua saggia guida, coadiuvata da un incomparabile scout a quattro zampe, per apprendere i segreti di questo nobile tubero, attraverso un percorso naturalistico di grande bellezza.
- L'olio extra vergine di oliva, noto come oro verde, è probabilmente il prodotto più rappresentativo tra le delizie della gastronomia umbra, fatto di cibi semplici, genuini e salati. Visiteremo un rinomato frantoio dove potremo conoscere il processo di produzione dell'olio d'oliva, dalla coltivazione, alla raccolta, alla spremitura e all'utilizzo del prodotto. Alla fine, ci godremo una golosa degustazione.
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